tesslan6

En ensamstående småbarnsmammas liv och funderingar. Ett sätt att få skriva av sig och kanske ha en chans att gå tillbaka och minnas en gång.....

Fredag= husmorsdag......

Idag blir det husmorsdag i stora mått!
Det skall tvättas sängkläder och bakas bröd. Helst bullar också om jag hinner. Jag har fått låna en saftmaja av min bror och hans flickvän så det ska snart bli hemmagjord saft med:) Plantera rädisor,dill, persilja och bönor hoppas jag också hinna med. Mycket av det har min söta storasyster redan förgrott så det e bara till att sätta ut.
Jag hade planer på sovmorgon idag men neee vaknade 5 :O
Och var vrååålhungrig!  Har börjat äta lite var 3:e timme för att försöka krympa magsäcken lite. INTE lätt!!!
Men tror faktiskt jag är på god väg. Ska bara försöka undvika mammas goda mat haha inte så lätt att bara äta lite av den.
Nu är klockan snart 11 och jag ska försöka att komma ihåg att käka ett äpple. wii jag e såååå duktig.

Det sista tävlingskittet från tantscrappa har kommit. Det var inte lätt! Skall nog titta känna och fundera på det en stund till innan jag sätter saxen i det. Hittade mina broderier också, har några som är påbörjade så kanske ska man sätta sig och sy lite. eller nej göra nytta var det ju... hmm jaja jag får väl gå ner i tvätten då...
hopp å hej

jaha så var det torsdag....

och snart måndag igen.... suck
Tiden går så otroligt fort. Man hinner inte med nått.
Barnen skulle vart på umgänge i går men det blev inget. Jag börjar ju förbereda dem dagen innan så det vet vad som skall hända. Men denna gången funkade inte det. "mamma vi vill inte, vi vill vara på dagis".
Tänkte jaja de ändrar ju sig. Men när vi skulle göra oss i ordning på förmiddagen ville de inte.
Fick ringa till kontaktpersonen och fråga vad jag ska göra. Jag förklarade att visst kan jag bära ut dem i bilen men det känns ju inte så bra. Hon sa nej du får inte tvinga dem. Det känndes skönt att ha hennes stöd.
Hon ringde barnens pappa och meddelade detta. Jag ska själv ringa till min kontaktperson och höra hur jag skall agera om detta händer fler gånger.
Jag vill ju att de ska träffa sin pappa men jag vill inte tvinga dem.
Så svårt.
Idag skall jag ta hand om en massa tvätt och i morgon blir det en tradera dag. Har massor med barnkläder och mammakläder som jag skall göra mig av med. (Nån intreserad??)
Till helgen kommer min söta brorsdotter och sover över :) Barnen älskar henne!! Stackaren får knappt vara ifred;)

Ska försöka hitta barnvakt med, är bjuden på inflyttningsfest och vill sååååååå gärna gå.

SANSLÖST!!!!

Ja nu funkar iaf bredbandet, tackolov!
Felet då... ja inte var vårt modem trasigt men splitten! Och varför kunde inte Banhof föreslå att byta splitt?? Nej gud det går ju inte, bättre att köpa ny dyr utrustning för massa pengar.
***grrr***

Ok jag ska vara snäll, nu funkar det ju.

Nu skall jag se hur många mail jag har i inkorgen, lär ju vara en del på 3 veckor nu..

hopp å hej här ska surfas!!

Inte orkat blogga på ett tag...

Ibland blir det bara för mycket. Jag vill inte påstå att jag har det värre än någon annan bara att det för mig börjar närma sig taket för vad jag pallar nu.
Internet krånglar än, fortfarande skyller alla på varandra och att det är ju givetvis mina prylar som gör att jag inte kommer åt internet.
Att inte komma åt nätet är inget jätteproblem om man inte har en massa på g där jämt. Jag säljer mycket på tradera och det funkar inte om man inte har internet... Jag kan inte tömma mailen. Ta emot mail går bra, IBLAND.. nu har den tagit emot samma 30 mail 4 gånger grrr och där ligger drygt 400 mail i inkorgen som jag inte kommer åt.
Jag sitter lite i skiten pga att någon inte betalar vad denna personen bör och detta innebär ett nytt ärende i tingsrätten och mer magkatarr... Håller tummarna att krf inte sätter en betalningsanmärkning på mig för vad någon annan gjort. Jag som kämpat så hårt för att just slippa betalningsanmärkning. Solen börjar skina mer och mer och det innebär att det behövs sommarkläder till töserna och nya skor..
Hade men haft pengar och internet känns det som om de tyngsta på mina axlar skulle släppa. Men får dåligt samvete när jag tänker på att det faktiskt är riktiga ilands problem..

Så mycket jag hade velat göra nu i sommar men så lite som går att göra. Linus och mia skall iallafall ta med barnen till tosselilla en dag. Då händer det något roligt för dem ändå.

Har försökt anstränga mig att få det lite städat här hemma för jag får en trevlig gäst idag. Men svårt när man inte kan lyfta som man vill. Plockade upp lite kött att grilla och funderar på om inte kokta nypotatis skulle bli gott till.
Nu skall jag se om driftstörningarna på swedbank är klara och betala lite räkningar sen röjja upp i vardagsrummet lite.

******RÖSTA******

SNÄLLA GÅ IN OCH RÖSTA PÅ KORT/LO I TANTSCRAPPAS TÄVLING!!
http://tantscrappa.blogspot.com


läkare... grrrr :@

Jag e så arg!! När vi var på akuten sa jag minst 3 ggr att vi täl INTE kåvepenin!! ok vi fick en annan sort så vi skulle klara oss till apoteket öppnade.
Kommer till apoteket och vad har den sat****ns läkaren skrivit ut... jo KÅVEPENIN!  
Exakt vad är det som är obegripligt i vi tål inte???
Nu har jag iallafall fått ordnat så vi får en annan sort. Ska hämta på apoteket idag.
Sen ska jag försöka städa för nu när jag har varit dålig (iochmed op) så har hemmet fått lida.
Massor som måste röjjas och städas.
Sen ska jag ju som vanligt ringa bredbands leverantören och skälla lite så de snabbar på teknikerna som ska kolla upp varför vi inte kan ansluta till nätet.
Tack kära syster för att jag får låna ditt mobila **älskar**

Puss å kram cykelram

**TILT**

Ja det känns så i huvudet nu.
Var på akuten i går kväll, ja halsfluss igen på alla 3. Mer medicin och mer trötthet.
Inget bredband så långt ögat kan nå och en födelsedag jag glömt bort *skäms*  OM du skulle råka trilla in här så grattis på födelsedagen Andreas!! (för sent att ringa nu ju) 
Ska upp tidigt i morgon bitti och haffa vårdcentralen så jag får tagit bort mina stygn efter operationen så nu är det natta här.

Jag har ett mål....
Att hela år 2010 vara frisk! inte en endaste lite förkylning ska få fäste på mig!!
(bäst att ladda upp med diverse vitaminer och annat som kan vara bra att ha hemma för att stärka imunförsvaret.......)

Tävling hos Inkywings!



Detta häftiga stämpelpaket kan man vinna!!
Villket bloggcandy!!

http://inkywings.blogg.se/2009/may/blogg-godis.html

Är inge vidare på att lägga in länkar men detta är adressen:)
Hoppa nu iväg och länka du med!

Hemma igen....

Det har varit mycket trevligt med "husmors semester" men hemma är ändå hemma.
Nu ska jag bara vänja mig vid min egen säng igen haha. Dock var det en sak vi fick med oss från Simlångsdalen som hon gärna kunde behållt.....
Halsfluss, IGEN!
Jag begriper inte varför dessa envetna basilusker hoppar på mig och Lina... Lovisa är hur pigg och kry som helst. Men syrran och 2 av hennes barn blev med sjuka så det är väl nått som går. Det kusliga var bara att på torsdagskvällen var alla friska och krya men på fredag moron var vi sjuka. Att det kan gå så fort.
Det blir en tripp till akuten och sen till apoteket i eftermiddag.
Och fortfarande inget bredband :(. En vän sa att det är fler häromkring som har problem och kanske att det kan vara nätverkskortet i datorn. Men datorn säger att det fungerar felfritt och har de  bästa drivrutinerna..
Tycker detta är mycket skumt.
Jag vill att tekniska/elektriska prylarska fungera bara man sätter  i sladden. Eller möjligen att man ska trycka på "on" haha.
Ne nu ska jag bädda ner mig i soffan mellan töserna ett tag.

att titta på när någon klipper gräset....

kan vara riktigt trevligt. Jag sitter i min systers trädgård och vinkar lite på henne när hon passerar med klipparen. Så skönt att det inte är jag som ska behöva springa runt med den idag. Töserna och jag har sovit här i natt och ska sova här en natt till. De är så glada för här finns både stutsmatta och kattungar. Skulle varit inne på umgänge med barnens pappa men han fick förhinder sa han. Bilen hade gått sönder eller nått. Men det enda tjejjerna sa var jippie då får vi hoppa mer på mattan, så de tar nog inte så stor skada av det.  I gårkväll städade syrran köket och jag stog för kaffe och sällskap. Barnen lyckades vi få isäng iallafall till elva (haha) vi gick och lade oss vid halv två :0  Syrran kom uppspringandes och undrade om jag somnat, ne var ju vaken än (har suuupersvårt för att somna i någon annans säng) hon ville ha sällskap ut. Det var någon/något som höll på att krafsa sig in genom rutan (hon sover på källarplan). Det visadesig att det var 4 igelkottar som trillat ner i gropen som är vid källarfönsterna hehe. Vi lade dit 2 plankor som de kunde klättra upp på. :)
Men det är ju inte varje natt man är på igelkottsjakt.
Sen sov vi rätt ok ända tills klockan ringde kl halv 7.... TRÖTT!!
Jag barnen och pappa har varit hos advokaten idag med, aldrig roligt... Men jag tror och hoppas att vi hittat en lösning på halva problemet nu.
Barnen hoppar som galningar på stutsmattan nu och vi ska gå in och börja med kvällsmaten.
brb

Intet nytt under solen.....

Jaha då sitter man här.... fortfarande på det mobila bredbandet. *suck*
Satt i telefon support och telefonköer större delen av dan i går men inte fan hjälpte det. Börjar faktiskt tro att det inte är hos oss felet ligger. Pratade med hitnet och de rådde oss att byta modem. Pappa åktein och köpteett som de rekomenderade, ett netgear. Då skulle det iallafall vara lättare med support.  De svar jag fick från elgiganten var skrattretande.  Jag ville veta var jag kunde få support för det andra modemet, ja vi har ett nummer här till KINA men du har öppet mellan 1 på natten och11 på förmiddagen.... MEN HALLÅ!! Hur 17 skulle jag förstå dem?? skulle säkert finnas nån som snackade engelska men min tekniska engelska är kass! Vi köpte iallafall det här rekomenderade modemet och skulle koppla in det. allt bra så långt. Sätt i skivan och den ställer in datorn så som det ska vara. PERFEKT men problemet kvarstår, jag kommer inte ut på nätet.
Fattar 0
Jag har verkligen inte råd att få hem en tekniker som löser det om felet nu ligger hos oss...
Jag vill kunna! Jag vill kunna få det att funka själv.
Min goda vän skulle på mötei går så hennes töser varhär en stund. När hon kom bad jag henne kolla lite bara så inte jag gjorde nått galet.. Men hon fick samma resultat. ingen åtkomst till internet..

Jag var på utvecklingssamtal på dagis i går med. Det tog 1,5 timmar hehe och inte något negativt alls :D Blev så glad!!! Barnen är artiga och väluppfostrade och mycket sociala. De har lätt för att visa känslor och kramas gärna. Lovisa ska börja i förskoleklass till hösten och ska börja få åka buss. gissa om hon kommer att bli lycklig! Hon älskar att åka buss! Hon ska få vara på besök i klassen 2 dagar framöver och längtar redan. Klassrummet ligger jämte dagislokalen så  det är ju något hon känner till. Fröken som jag pratade med berömmde båda barnen för deras logiska tänkande och jag växte flera meter. Man blir så stolt! Det är inte lätt att vara själv med två barn men jag tycker att jag har fått bevis på att jag inte gjort något fel och att jag klarat det bra.
Och jag känner att det är så skönt att vi har ett så stort nätverk av människor runt omkring oss som hjälper till när de kan.
Men nog om det nu.
Nu ska 2 trötta töser väckas och förberedas för dagis.
 puss å kram cyckelram!!

Fortfarande mobilt bredband :@ Såååå förbannad!!

Jag hatar åska,jag hatar datorer, jag hatar bredband och jag hatar förbannad jävla IT support som intepratar ur skägget!
Dessutom händer alltid sånthär en fredag efter 17!! GIVET
OK att åskan slog ner i modemet är väl "tur" ja det tog ju inte min dator eller min mini iaf... Men internet flög all världens väg. Provade allt men nej modemet hade gett upp.
I dag åkte vi och inhandlade ett nytt modem. Men det fanns nu inga separata där utan blev ett med inyggd router. SMIDIGT tänkte jag :) mindre sladdar, jihoo! Eller ne... När vi kom hem får vi först inte ihop det alls. Kommer sen på att vissa sladdar ska nog byta plats *skäms* Nu funkar det! alla lampor som ska blinka å lysa gör det. Kommer in till datorn då får jag fan inte ihop bredbandet med burken... **ARG*** Har suttit från ca 14 till ca 20 men blir inte ett dugg klokare på detta skit.
Tack o lov för att pappsen tog ett mobilt bredband förra året, riktigt bra att ha i bland.
Har kollat på grejjerna till poängjakten men inte orkat. Borde ha ett kort klart men ibland funkar det inte bara.
Jaja jag har ju någon dag till på mig innan bidragetska vara inne.
Nu ska jag kolla hur det går för mina auktioner på tradera sen blir det sängen..
bahnhofs support telefon öppnar 10 i morgon, gissa vem som ska ringa då ;)

Då har man kommit ifatt lite...

Börjar lite från början då.... Jag har aldrig blivit opererad innan så jag var rätt nervös.
Men när jag kom in möttes jag av trevliga sköterskor och de var så hjälpsamma.
Man skulle tydligen byta om till deras kläder innan operationen och det var ju riktigt sexiga saker hahah låååånga vita knästrumpor som absolut sett sina bästa dagar. en vit lång rock med knappar ända upp i halsen. En grön pappersbasker på huvudet och söta små blå plast tofflor...... och så inte att förglömma den vita morgonrocken med pappers skärp.
Jag svassade ut och slog mig ner med en illustrerad vetenskap bland alla de andra i rysligt sexiga morgonrockar och blå plast tofflor och väntade. Då kommer en sköterska med en riktig mix.... 3 panodil en diklofenak 1 tablett för illamående och en morfintablett. Jisses jag var dåsig redan innan jag hamnade på britsen.
Jag hann aldrig höra mer än -nu som... missade helt nar du snart haha sov som en gris. Det var verkligen som att dra ut sladden.
Jag vaknade 5 timmar senare mycket trött och yr. Det hade tydligen varit en större operation än jag trodde.
Hamnade på avdelning 72och mådde illa hela tiden. Jag kollade på magen och där hade jag 4 snygga förband. 3 lite mindre och ett större vid naveln. De hade plockat bort hela gallblåsan inte bara stenarna.
Jag mådde rätt bra frammåt eftermiddagen och trodde jag skulle få åka hem, tji fick jag! Ne man måste stanna minst ett dygn. Damen i sängen jämte var en såndär krutgumma som är sååå härlig! Så jag måste väl motvilligt erkänna att det kunde varit mycket värre. Jag fick en illamående tablett och en värktablett till och sen sov jag hyfsat bra. Frånsett att sjukhusets sängar är inte ett dugg bekväma.
På morgonen trodde jag att jag skulle kunna sova lite hahaha kl 8 kom sköterskan och tände upp hela rummet. Då var det frukost. Jag bad om att få in den till sängen, hade inte alls lust att sitta i dagrummet. Det fick jag. Sen kom läkaren och sa att allt såg bra ut och att jag fick åka hem :D jissses vad glad jag blev!
Jag åkte hem med resam till min syster som Lovisa varit hos. Det första tösen säger är -mamma jag vill sova här mer. inte ens ett hej eller en kram fick jag haha hon hade haft det kanon där!
Pappa och Lina kom dit och Lina var jätte glad att se mig iallafall. 
Nu har jag tagit det lugnt ett par dagar och är bara lite öm. Men det är väl vad man kan räkna med.
Nu ska jag lämna över det mobila bredbandet till min lilla mamma. 
puss å hej leverpastej
 

Hemmets lugna vrå...

Ja då är man hemma igen. Tack o lov!!
Kom faktiskt hem i går eftermiddags men har inte orkat blogga nått.
Ska skriva ett inlägg om min operation sen men det får bli senare.
Operationen gick bra iallafall och de plockade bort hela gallan. Jag ser ut som ett sämre korsstygns broderi på magen....
Idag har jag lagt upp fler auktioner på tradera mest bebiskläder sååå fina! Sök säljare "ersing" Så kommer du till mina auktioner.
Lägger nästan alltid ut saker på 5kr, synd bara att de oftast går för just det :( men men förhoppningsvis blir köparna glada att de fyndat.
Nog nu. jag ska ringa syster yster nu för hon e lite deppig idag, deras kära grannar flyttar tillbaka till england idag.
puss å hej.. leverpastej

ok jag hade fel

på ungefär en timme då... Nu är klockan 3 och jag vaknade av att jag hade en hemsk dröm..... Fy jag ryser än!
Drömde att jag hade så dåliga tänder att de rammla ut. Okej det låter kanske inte som någon mardröm men fy det var det. Jag kommer ihåg att jag skrapade lite på framtanden och den trillade ut!   HUU usch ska nog gå och borsta tänderna igen.
Kände  på Lina nu när jag gick upp och hon börjar bli varm igen :(  ja alvedonen har ju slutat verka nu så det är väl läge för en ny dos när hon vaknar.
Undrar varför den tösen inte får vara frisk. fram till jul förra året var barnen aldrig sjuka. Knappt förkylda ens. Men nu börjar jag bli ruskigt trött på det.
Kan ju inte vara roligt för henne heller hon missar ju så mycket roligt på dagis.
Var ute på altanen nu och hämtade in mina cig, det regnar som fan!! Men det luktade så friskt, blöt jord eller vad man ska beskriva det som. friskt iallafall.
Ändrade min överskrift på bloggen nu med. Av någon skum anledning så har bloggen inte handlat så mycket om mitt pyssel det senaste.
Jag har för den delen inte mycket till inspiration heller. Det är lättare om man får ett kort på beställning, då har man ju oftast ett tema eller en specifik sak kortet skall användas till.
Satt och funderade på om man skall göra några konfirmationskort/studentkort och sätta ner hos eva... Men orken har liksom inte räckt till riktigt.
Haha kom på en sak till... Nu regnar förhoppningsvis en del av all pollen bort från bilen :) då ser den kanske inte såå hemsk ut i morgon.
Satt och läste operationspapperna innan med. Jag ska tydligen iväg och ta prover senare i dag och sen ringa och få operationstiden fastställd. Huva..... jag som hatar prover:(
Jag pratade med mamma om op innan och hon är väl för söt!!! Hon skall passa Lina när jag ligger inne och hon sa vi åker med dig in sen går de till en lekplats när jag opreras och sen kommer de till uppvaket:) *suuuper glad*
Tack mamma! Lovisa ska vara och leka med sina kusiner hos min syster och hon har tjatat om detta i mååånga dagar nu    -när ska jag till moster jenny mamma?? är det snart?? mamma får jag åka idag??
Lilla godingen! Hon kommer att ha så roligt att hon inte kommer att tänka på mig ett dugg!

Undra om jag får ha min minidator med mig till sjukhuset? jag kan ju låna pappas mobila bredband kanske.. Då hade jag iallafall kunnat blogga lite OM jag nu måste ligga kvar. Villket jag absolut inte vill!!
Fan får ta med lite pennor och stämpelmotiv.. kanske lite till korten jag borde göra...

Jaja den som lever får se..

Sen kväll och oro....

Nu är det snart bara ett dygn kvar... Sen ska jag bli av med mitt skit. Gallstenen ska väck!!!
Jag har aldrig blivit opererad innan och har mååånga funderingar om operationen. De flesta säger att det är en liten rutin operation. Men efter att ha sett ett gallstens ärr på min väns mage börjar man undra. Hon hade ett ärr över större delen av magen. Jag har läst det jag hittat på nätet men det är inte tillräckligt. Jag tror min oro inte rör själva operationen så mycket utan det som finns runt om.... Narkosen, medicinerna, biverkningarna...
Jag hatar sjukhus (visst de är jättebra att ha) men sen Ludde dog har jag väldigt svårt för sjukhus. Förklarligt -ja. Men ändå! Jag kan inte hjälpa att jag har oro för att lägga in mig, att släppa kontrollen helt enkelt...
Blä villket luddigt inlägg..
Återkommer med rena klara tankar i morgon.
(eller om det blir som vanligt frammåt 4 i natt ;) ) 

NY LÄNK........

Äntligen!!!!
Har jag fixat ett fotoalbum online där jag kommer att lägga upp bilder på det jag scrappar.
Där finns inte så många bilder än men jag lovar mer kommer.

Kolla in  http://www.tesslan6.pixbox.se

När ska det ta slut??

Nu vaknade lillan med feber IGEN!! När f*a ska det ta slut?? :(
Hon vaknade och sa mamma jag fryser jätte mycke och ungen var kokhet!
Önskar att hon inte var så *ja.g ska minsann inte ta nån medicin* Det hade vart lättare då.
Det enda jag har fått i ungen hittills är en mycket liten klunk cola.

I går var jag jätte duktig! Jag planterade om vart enda blomsterträd i hela huset och några av mammas :)
De blev såååå fina!
Sen blev det inte mycket mer gjort men blommorna blev iaf glada.
Skulle verkligen behövt tvätta min bil.. den är mer pollengul än grön nu!
Föresten ingen som vill köpa en sharan????

nähä... det var väl det jag misstänkte...

Tänkte visa lite bilder från veckan och helgen....

Min bror och hans flickväns hund Harley. Världens underbaraste vovve!!

Kolla in växthuset min bror byggt själv!! (och min söta sommarflicka Lovisa)
Min bror är grym på att bygga och fixa!!

Deras andra hund Sam, en riktig liten vilde :) Och min andra söta sommar tös Lina:)
Så roligt man kan ha med lite bollar hehe

Min otroliga svägerska har minsann riktigt gröna fingrar:)
Åh vad jag önskar att jag också sått massa fröer nu....

En sååå vacker ginst (??) som står på deras framsida.


Barnen hade roligt med en av Linas presenter, behöver jag säga att det mesta blev blött sen ;)

Barnens biologiska pappa, han blev också rätt blöt.....

Lina tittar längtansfullt på Hondan...... Min svåger körde en liten tur på gården med båda barnen, de var lyriska läääänge!!!
Tack Benny!!

Lina på "hojjen"

Lovisa

Så glad när hon fick prova att sitta själv! :)

Det här mysiga mötte mig när jag vaknade i går morse....
Lovisa drömde mardrömmar och underbara Linus lägger en tröstande hand på henne och hon somnar om med en gång! Det är trygghet det!!

Här har vi dom.... sötlökarna!!
Tack för all hjälp MIa och Linus!!



Så nu ropar Lina igen..... over and out

Haha så var det natten igen....

Ja då var klockan 4 piiip
Det är bara att acceptera att jag ska inte sova mer än 2-3 timmar i taget. Nångång.....
Idag har vi firat att lilla tösen blivit stor :D Hon fyllde 4 i dag!
Mia och Linus är här och barnen är överlyckliga.
De är de alltid när favorit kusinen med sambo är här. Det har bakats tårta och givetvis glömmer mamman att fota den innan den blir uppäten. Men god var den! Jordgubbar och grädde och choklad grädde med choklad bitar i. Massa grädde blev det. Såg i mitt förra inlägg att jag stavar som en kratta på natten hehe det är nog för jag ligger med min mini pc i sängen och bloggar. Inte den mest ergonomiska ställningen men va fan. I eftermiddags kom en barndomsvän till mamma och hälsade på och sen har de varit ute på stan och käkat och nu sover de på hotell i natt.
Snacka om mysig helkväll!
Hon hann titta både en och 2 gånger på vännen innan hon kännde igen henne, sen bara hoppade hon till och skrek -men åhhh det e ju duuu!!!
Så härligt att se!

Barnens biologiska pappa var här en liten stund i eftermiddags med. Lina fick lite paket och var nöjd. Eftersom Lovisa inte fick något så var lillasyster väldigt snäll och gav bort 2 av sina paket. **underbara barn**  Jag blir så stolt när de visar sådan medkänsla.
JISSES klockan är nu 04:14 exakt och jag hör fåglarna kvittra!! Hallå!!! Det är mörkt ute! Ska inte de sova då?
Jaja det börjar väl närma sig sommar nu då...
På listan i morgon står en massa men jag tänker inte stressa med nått!
Tänkte bland annat tvätta bilen. Den ska vara grön men tja nu är den nästan helt frömjöls gul....
Inte en tilltalande färg precis.
Ska väl försöka få sorterat klart mina bilder med. Har blivit en himmla oordning på dem nu när jag jobbar med 2 datorer....
Nu ska jag stänga ner och blunda en stund till...