tesslan6

En ensamstående småbarnsmammas liv och funderingar. Ett sätt att få skriva av sig och kanske ha en chans att gå tillbaka och minnas en gång.....

Shit pommfritt

Idag ska vi göra Gekås osäkert Anna!!

Onsdag i skolan...

Ja vad 17 ska man säga.... Inte är det mycket vi gör iallafall. Men minsann "leta bilder på googel" är dagens uppgift. Japp så är det, och jag hittade en bild med tanke på att det ska snöa hela helgen.



KALLT! Tack o lov för ved och kamin! Tänk om man istället låg på en strand någonstans och drack paraplydrinkar :) Hittade visst en bild till, jag tror minsann jag kan hitta bilder på googel ;)



I eftermiddag ska jag städa och baka, bröd och mandelmassebullar blir det. Måste röjja lite eftersom jag och min bror med familj ska till gekås i morgon (JIPPI) Barnen behöver vårkläder och jag behöver lite allt möjligt.
På fredag ska jag till Vårdcentralen och ta nya prover, fick ju gallsten igen fast jag inte har någon gallblåsa. Jag e visst rätt unik hehe. Och på Fredag kvällen ska jag passa Alva. Vi ska göra allt man inte får göra när mamma och pappa är hemma.
Lördag blir en jobbig dag, då skall barnen åka till sin pappa över dan. Det är alltid jobbigt när de åker iväg långt men det brukar gå bra.
Nu ska jag snart packa ihop mig här och trava ner till Fridolfs konditori och köpa mig en kaffe och vänta på pappa som skall hämta mig idag. Håll tummarna att han också är sugen på MAX innan vi åker hem.

Du Chrischtiaaan veden är nästan slut nu;)

Klagomuren.....

Villken underbar dag...
vaknade och båda barnen har magknip och vill bara ligga kvar i sängen... Jag har disk i massor och tvättstugan svämmar över, internet fungerar inte så jag sitter med slöa 3dongen. Jag har 2 sängar som ska bäras undan och ett barnrum som skall röjjas.. Massor jag ska fota och lägga upp på tradera (om jag får igång nätet då) en frys som borde avfrostas och massa telefonsamtal som borde ringas..
och all jävla snö som bara ligger kvar och irriterar mig. GRRRRRRR
BLÄÄÄÄ vad jag tycker synd om mig idag!!!

Finns det verkligen någon

Som fortfarande inte är trött på snön???
Där är ju snö ÖVERALLT!!! Visst i början var det mysigt och vackert men nu räcker det. Jag vill ha vår nu.
Se när det börjar bli grönt på fälten och små krokusar tittar upp.
Längtar till första grillningen fast mest av allt saknar jag ljuset.
Blir så otroligt trött den mörka årstiden. Vill kunna vakna på morgonen och gå ut på altanen med mitt kaffe och min cig, utan vinterjacka och mössa.
Längtar efter att kunna lägga mig på gräset och sola medans barnen leker i poolen.
Grrrrr blir galen på den här vintern!
Slippa alla blöta kläder och slabbet i hallen, alla tjocka kläder som ska av och på så fort man ska sticka näsan utanför dörren.
Kunna elda i kaminen för att det är mysigt, inte för att få det varmt....
Nä nu vill jag helst gå i ide, väck mig i april.....