tesslan6

En ensamstående småbarnsmammas liv och funderingar. Ett sätt att få skriva av sig och kanske ha en chans att gå tillbaka och minnas en gång.....

Massor med energi sökes.....

Idag behöver jag verkligen massor med energi! Har 100 saker som måste göras, minst.
Barnen börjar få slut på kläder och jag med så tvätta är ett måste.
Vaknade av att det luktade konstigt i hela huset i morse, surt luktade det. Då slog det mig att shit jag glömde gå ut med soporna... Räkskal luktar verkligen illa!
När jag väl fått ut soporna luktade det inte lika illa längre men vask skåpet behöver sig en stor städning för att få bukt med det sista.
Har målat en pall till en kompis med, den ska lackas idag och jag hoppas att lacken räcker. Glömde ju bort att beställa på panduro i tid. (jag målar barnpallar på beställning) kommer att lägga upp bilder på min sida på pixbox när jag fått ordning på kameran.
Över lag känns det som om det blir en "röjjardag" och det behövs verkligen.
Stora tjejen är i skolan och lillan fick vara hemma för min väns tös är här idag. Hennes mamma skulle upp och göra Gekås osäkert. PERFEKT då har båda barnen något att göra och jag får förmodligen gjort något med.

I morgon kommer Linus och Mia hit (JIPPIE) Kanske mia vill följa med mig på en powerwalk. Linus är saknad som 17 av barnen ja mia med men Linus hittar alltid på något nytt med dem.
Kanske de vill åka till busfabriken eller nått. Eller bara vara här och ta det lungt.

Nu ska jag sätta på radio rix och vänta på att städhumöret laddas

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: